KİLİS / MUSABEYLİ - Karacaoğlan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: musabeyli

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstikal Marşının kabul günü yıl dönümü vesilesi ile kutlama ve anma töreni yapılmıştır.

Mrt

Kilis Valisi Recep Soytürk Musabeyli Karacaoğlan Ortaokulunu ziyaret etti.
İlçe Kaymakamı Sertaç Kırçuval tarafından karşılanan Vali Soytürk'e İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Özel Genel Sekreter vekili Ramazan Sümer İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın, İlçe milli eğitim müdürü Serdar Karadağ ile daire amir ve müdürleri eşlik etti.

Vali Soytürk ilk olarak Karacoğlan İlk/Ortaokulunu ziyaret etti.
Vali Soytürk Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli bölge turnuvalarında bölge ikinciliği alan Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Karacoğlan Ortaokulunu ziyaret etti.

Okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Soytürk Beden Eğitimi Öğretmeni Veli Can Koç'a teşekkür ederek, küçük bir köy okulundan bölge dereceleri almanın önemine vurgu yaptı. İdareci öğretmenlerine teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

Şbt

Mersin'in Bozyazı ilçesinde düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları sonuçlandı. İlk maçında Mersin'e 3-0 yenilen takımımız Niğde ile çıktığı ikinci maçında setlerde 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 yi yakalamış fakat sonuç setini 15-13 kaybederek grup üçüncüsü olmuştur. Öğrencillerimize göstermiş oldukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz. Mersin'de bizi destekleyerek kendi evimizdeymiş gibi hissettiren Beden Eğitimi Öğretmenimizin eski okulu olan Konya/Hüyük Yunus Emre Ortaokuluna teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Şbt

Hatay'ın Payas ilçesinde düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları sonuçlandı. Muğla ve İstanbul takımlarını yenen takımımız Gaziantep'e yenilerek 2. olmuştur. Öğrencillerimiz kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ock

İl bazında düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol Müsabakalarında tüm rakiplerini 2-0 yenerek set vermeden ŞAMPİYON olan voleybol takımımızı tebrik ediyor, bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Bölge müsabakalarında Kilis'i temsil edecek okulumuza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Bu süreçte bizlere destek veren Musabeyli Kaymakamımız sayın Sertaç KIRÇUVAL'a İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Serdar KARADAĞ'a teşekkür ediyoruz.